top of page

Reviews van onze patiënten

Esther Den Hollander

Esther Den Hollander

Noordwijk, Nederland

Menstruatie Klachten & Spanning

Wat een goede acupunctuur praktijk heeft Bassam Diab in Amstelveen! Via goede vrienden kwam ik bij Bassam terecht. Ik was nieuwsgierig waarom zij zo positief over hem waren. Na een blik op zijn website begreep ik waarom. Ik had zelf al een tijd last van verschillende lichamelijke klachten zoals: menstruatieklachten, koude voeten, handen, opvliegendheid, spanning in mijn lichaam. Ik heb hem een mail gestuurd om een afspraak te maken en hij reageerde snel met verschillende mogelijkheden. Eenmaal bij hem in de praktijk zag ik een empathische, integere, hygiënische, vriendelijke man die in het bezit is van veel kennis en volledige afstemming op de persoon. Tijdens de behandeling stemt hij continue af of het ok is, hij geeft zijn professionele mening en ondersteunt dit met uitleg, laat je volledig in de rust en acupunctuur op gaan. Na de behandeling checkt hij hoe het gaat en is nieuwsgierig wat de behandeling voor resultaat heeft. Hij laat je vrij in het maken van een vervolgafspraak. Wanneer je extra behandeling nodig hebt in de vorm van kruiden, dan kan dat. Hij zorgt eerst dat hij allerlei informatie van je heeft, voordat hij je iets meegeeft. Ik heb na een aantal behandelingen fijne resultaten ervaren. Ik raad iedereen die op een professionele manier kennis wil maken met acupunctuur Bassam Diab aan.

image0.jpeg

Stephanie Bauer

Amstelveen, The Netherlands

Overall Health & Balance

I highly recommend Praktijk Acupunctuur Amstelveen!!!
It has been almost 3 years that I have been doing acupuncture at this practice, and I have never been disappointed with the treatments. Bassam is very patient, understanding, and always takes the time to find the right treatment for you. Great therapist with a good sense of humor, which helps if you are scared of needles ;-)

22195578_10215654858871017_4572266793174

Rasa Snipaite

Bussum, The Netherlands

Neck Pain, Insomnia, Anxiety & Stress

I was looking for yoga because of my neck pain 3 years ago. Booked an appointment with Bassam almost accidentally because of good location with almost zero knowledge about acupuncture. It was absolutely "let's try it once", "we will see" mood. Yes, my neck is much better now. Also I get used in those 3 years to bring my body there for all the issues: insomnia, anxiety, stress relieve, low energy, annoying PMS, allergy, runny nose, chest pain, swelling hands and feet, sweating… Can't even remember everything. I am not big fan of western medicine. Bassam with his needles became my rheumatologist, cardiologist, endocrinologist, psychologist, gastrologist, neurologist.. almost all of them. And always with extra mile and personal approach.

Screenshot 2019-06-05 at 19.41.49.png

Menekse Taspinar

Amsterdam, Nederland

Hooikoorts

Onlangs een bezoekje gehad aan de praktijk acupunctuur Amstelveen voor mijn hooikoorts. Er is mij aangeraden om Chinese kruiden te gebruiken en sindsdien ben ik hooikoortsvrij. Ik ben ontzettend blij met de resultaten. Ik nies niet meer en kan weer ademen. Ook is het fijn dat ik niet meer iemand hoeft te vertellen dat ik hooikoorts heb en geen verkoudheid etc.

male.jpg

Jan B

Aalsmeer, Nederland

Burnout

Toen ik voor het eerst bij Bassam kwam was ik net getroffen door een flinke burn-out. Ik was er emotioneel en lichamelijk niet al te best aan toe. Een gesprekstherapeut suggereerde om o.a. acupunctuur te proberen. Ik had daar geen ervaring mee en was er wat huiverig voor. Maar de behandeling sloeg bijzonder goed aan en ik heb er veel baat bij gehad. De combinatie van acupunctuur met de traditionele Chinese kruiden die Bassam voorschreef, zorgde ervoor dat ik na enige tijd de spanning uit lichaam en hoofd weg voelde vloeien en weer tot rust kwam. Een aanrader voor iedereen die onverhoopt in dezelfde situatie belandt. Bassam is een kundig acupuncturist en weet je volledig op je gemak te stellen.

IMG_9987.JPG

Sanne van Dam

Amstelveen, Nederland

Rusteloosheid, Stress & Darmklachten

Vorig jaar ben ik voor het eerst bij Bassam in behandeling gegaan. Ik heb al veel ervaring met acupunctuur en voel mijzelf het prettigste bij traditionele Chinese acupunctuur. Ik had veel last van een nerveus en opgejut gevoel, dat zich ook uitte in hyperactief gedrag, erg vermoeiend. Secundair had ik daardoor ook erg veel last van mijn darmen gekregen en chronisch vermoeid omdat ik mezelf helemaal opbrandde. Bassam had al eigenlijk direct door dat mijn problemen vooral uit stress te maken hadden en ik geen innerlijke rust had. Ik was blij verrast door daardoor én hoe snel we resultaat hadden geboekt! Ik voelde me na de behandeling heel relaxt en zo heb ik mij heeeel lang niet gevoeld en mijn darmen zijn veel rustiger. We zijn er nog niet helemaal maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Tijdens de behandeling voel ik mij super op mijn gemak en hangt er een gezellige sfeer. Met Bassam kan je goed en open praten maar ook veel lachen! En laat ik dat persoonlijk nou heel belangrijk en fijn vinden. Al met al een super goede praktijk en ik kan het zeker aanraden! Groetjes Sanne

IMG_6046.jpg

Ashwin Imambaks

Amsterdam, Nederland

Asthma & Insomnia

Bassam heeft mij binnen enkele maanden van de klachten afgeholpen. Niet alleen let hij de op klachten, hij gaat verder en let daarbij op de algehele welzijn. Al dit in een prettige en ontspannen sfeer. Zeer aan te bevelen.

Screen Shot 2018-02-19 at 18.00.21.png

Eveline Schols

Amstelveen, Nederland

Menstruatie & Zwangerschap

Ik ben bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen terecht gekomen omdat ik last had van een korte en vrij onregelmatige menstruatiecyclus. Na wat onderzoek op het internet las ik dat acupunctuur erbij kan helpen de maandelijkse cyclus beter te reguleren. Een andere reden dat ik acupunctuur wilde proberen was vanwege mijn zwangerschapswens, welke na ruim een jaar helaas nog niet in vervulling was gegaan. Een goede cyclus en vruchtbaarheid gaan samen dus vandaar dat ik met acupunctuur wilde gaan proberen om dit te verbeteren.

Via Google search ben ik bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen terecht gekomen. De eerst afspraak (intake & behandeling) vond ik best spannend aangezien ik helemaal niet bekend was met acupunctuur en ook niet zo'n fanaat van naalden ben. Mijn eerste kennismaking met Bassam was erg positief, hij is geduldig en zeer empathisch waardoor je ook makkelijk je verhaal kan doen wat soms best persoonlijk is. 

Na een aantal weken merkte ik al verbetering, niet alleen mijn cyclus werd beter maar ik voelde mij veel rustiger, minder angstig in bepaalde situaties, dit was dus extra mooi meegenomen.

Ruim 3 maanden lang ben ik wekelijks naar Bassam geweest voor een behandeling en heb ik 2 verschillende kruiden geslikt. Tot mijn grote vreugde was ik na die 3 maanden behandeling zwanger en verwacht ik deze zomer een kindje. 

Ik kan Praktijk Acupunctuur Amstelveen zeker aanraden, het is een schone praktijk met een ontspannen & informele sfeer.

Bente Witbaard.png

Bente Witbraad

Amstelveen, Nederland

Overspannen, Hoofd & Rugpijn

Via een google search kwam ik bij Bassam zijn praktijk terecht vanwege het feit dat ik vorige zomer in de ziektewet zat met de diagnose 'overspannen'. Mentaal was ik een half jaar later goed op weg, echter bleef mijn lichaam achter. Klachten als een geblokkeerd gevoel (flow was weg), onderrug pijn, kniepijn, hevige hoofdpijn klachten en een algeheel vermoeid gevoel brachten mij op het idee om aan acupunctuur te beginnen.

In eerste instantie waren mijn klachten zoveel dat ik moeilijk kon verwoorden waar ik allemaal last van had (de lijst leek eindeloos). Bassam kon hier goed in doorvragen, verduidelijkte klachten voor me en hielp me ook in het vinden van mijn blokkades. Ik vind het fijn dat hij goed de tijd neemt om te inventariseren hoe het met me gaat en dat hij daarbij het mentale gedeelte niet vergeet. Voor mij was het herkennen van mijn stress een belangrijke daarin en Bassam heeft me daar erg prettig bij geholpen.

Nu naar een aantal sessies merk ik significante verschillen. Mijn balans komt langzaam terug en mijn lichaam voelt veel energieker. Ik heb vrijwel geen last meer van hoofdpijn en mijn knie pijn en onderrug pijn zijn verdwenen. De sfeer in de praktijk is er erg fijn, schoon en relaxt en Bassam heeft veel kennis in huis. Daarnaast verleent hij op een ontspannen en informele wijze zorg. Ik ben zeer tevreden over mijn keuze voor Bassam en zijn praktijk en kan deze dan ook zeker aanbevelen bij andere.

Yvette Brinkman.jpeg

Yvette Brinkman

Amstelveen, Nederland

Insomnia

Ik had nooit eerder gedacht aan acupunctuur tot een vriendin het me aanraadde. Eén van mijn klachten was dat ik slecht sliep. Onrustig en voor mijn gevoel heel licht. Ik werd ook altijd rond dezelfde tijd wakker en had dan moeite met weer inslapen. Ik neem niet graag medicijnen. Bassam heeft me hier erg bij geholpen. Ik slaap veel beter.

Bassam kan heel goed uitleggen wat hij doet en welke gebieden hij om welke reden aanprikt. Die uitleg vond ik belangrijk om te kunnen begrijpen wat er gebeurde. Met veel zorg en aandacht luisterde hij naar mijn ervaringen na de behandelingen om zo de volgende keer het behandelplan bij te schaven als het nodig was. Buiten het slapen zorgde de behandelingen ervoor dat ik me in algemene zin energieker voelde en door Bassam zijn plezierige persoonlijkheid liep ik elke keer met een glimlach naar buiten.

male.jpg

Luis Silva

Amsterdam,The Netherlands

Anxiety & Stress

I want to start by saying that Bassam was recommend by a friend and since I went there I also recommended Bassam to many friends, this already says a lot :)
I went there with some anxiety and stress issues and Bassam took the time to understand what was going on and gave me some good life advice plus the needle treatment :)

My first treatment was amazing I felt like i never did before, I cant explain what happened but it changed the way I look at acupuncture. This is not just an acupuncture appointment, its like sitting with someone that really wants to understand who you are and why you are there and what you need. The needles is part of the treatment as much talking to Bassam is. Went back many times and recommend it for everyone.

Marit Dekkers_edited.jpg

Marit Dekkers

Aalsmeer, Nederland

Zwangerschapmisselijkheid

Ik ben op aanraden van een vriendin bij Bassam terecht gekomen omdat ik last had van zwangerschapsmisselijkheid.

Na 1 behandeling was ik al geholpen en had ik geen last meer van de zwangerschapsmisselijkheid. Al snel bleek dat Bassam bij veel meer kon helpen: te veel nadenken, boos voelen, geïrriteerd zijn, rugpijn. Allemaal vage klachten waarvan ik nooit wist dat er iets tegen te doen was. Iedere keer als ik een behandeling heb ik gehad, voel ik me weer relaxed. Als nieuw.
Bassam is een prettige persoonlijkheid die met passie en zorg zijn werk uitvoert. Hij leeft mee en is empathisch en eerlijk, wat erg fijn is omdat de oorzaak van klachten toch best persoonlijk kunnen zijn.

Profile_Pic_Dora.JPG

Dora Constantin

Amstelveen,The Netherlands

Stress & Immunodeficiency

I have started the treatment with Bassam's practice in a period where I was struggling a lot with general disbalance in my body , stress and immunity deficiency. The very thorough intake pointed out areas to focus on and explained many of the reactions I noticed over time in my body. With acupuncture and herbal treatment I see ongoing improvements physically as well as from a mental health perspective. Bassam's professionalism and patience are contributing highly to my journey. I am very grateful and I highly recommend this practice!

Aggy Langedijk_Praktijk Acupunctuur Amstelveen.jpg

Aggy Langedijk
Abcoude,The Netherlands

Frozen Shoulder

Deskundig, accuraat, realistisch, vriendelijk en zeer effectief! Ik kwam met de restanten van een frozen schouder, slijmbeursontsteking in schouder en geïrriteerde pezen. Stond op het punt om dan maar een injectie te nemen. Al na de eerste behandeling ervoer ik - meteen - een enorme verlichting en na een paar behandelingen volledig herstel! Verder slaap ik beter, hoef ik er 's nachts niet meer uit om te plassen en voel ik me emotioneel stabieler. Aanrader!

anonymous3.jpg

Marlous Eschweiler
Amstelveen,The Netherlands

Cosmetic Allergy

3 years ago I suddenly started to suffer from very severe allergic reactions.  After a visit to the hospital it was found that I had a cosmetic allergy.  The list was endless (sun lotion, soap, shampoo, hairpaint, make up, nail polish u name it). I had every allergy that there was, according to them, they had not experienced this extreme before. After several investigations and consultations, they were clueless. Their conclusion was to avoid everything.  When you saw the list of ingredients you know that was not realistic to do.  Since then my search for a alternative medicine started.  

Moleculair doctor and thus ultimately acupuncture and Chinese herbs from Bassam Diab. After a few consults i finally can say that after three years Bassam Diab  achieved what no one Else  has been able to do.  I can touch everything again without an allergic reaction. Im feeling My old self again. So thank you Bassam Diab.   I am very greatful. 

anonymous3.jpg

Loeka V
Amstelveen,The Netherlands

Chronic Headache

Bij Bassam terecht gekomen via een vriend, die met een aantal behandelingen van zijn hoofdpijn was verholpen. Ik liep al maanden met vreselijke hoofdpijnen en geen enkele medicatie hielp. Dus je gaat alles proberen en zo dus ook maar acupunctuur. Had er geen ervaring mee en wist ook niet wat ik er van moest verwachten. Bassam nam vanaf dag 1 echt de tijd voor me, stelde gerichte vragen, legde alles goed uit en na elke behandeling vroeg hij hoe het verloop was geweest. Bassam is empathisch, vriendelijk, integer, vrolijk, hygiënisch en vooral bekwaam. In combinatie met verschillende kruiden en wekelijkse acupunctuur behandeling, is er nu eindelijk een doorbraak. Ik was zo blij met deze verlichting en toen ik het Bassam vertelde, was hij ook zo blij. Ik ga hier zeker terug komen en ik raad hem bij iedereen aan! Thanks Bassam for your time!

anonymous3.jpg

Julia M
Amstelveen,The Netherlands

Sleep Apnea

Ik ben heel blij dat ik deze praktijk heb gevonden. Na jaren klachten en ontelbare bezoeken aan verschillende dokteren, huisartsen en specialisten ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen. Ik was al eerder bekend met acupunctuur, maar nog nooit Chinese kruiden behandelingen gehad. Na een paar maanden acupunctuur en kruiden therapie (gepersonaliseerd door Bassam) ben ik van mijn klachten af. Ik wist niet wat mij overkwam. Ik kan eindelijk slapen en ademen zonder problemen. Ik raad jullie aan naar deze praktijk te gaan!

Praktijk Acupunctuur Amstelveen pic.png

Mariët Vaneveld
Amstelveen,The Netherlands

Reumatoïde artritis

Ik heb nu pas twee behandelingen bij Sam gehad en ik ben nu al zeer positief over de behaalde resultaten!

Ik heb in de afgelopen 2,5 jaar al zo veel geprobeerd om mijn extreme reumatische klachten in mijn voeten, knieën en handen, aan te pakken: fysio, voetreflexologie, podologie met aangepaste zooltjes, talloze bloedtesten, onderzoeken in het ziekenhuis met scans, verschillende zware medicatie en pijnstillers met extreme bijwerkingen en niks hielp mij. Ik ben bij toeval bij Sam terecht gekomen en dit heeft nu al voor verlichting gezorgd! Ik heb eindelijk het juiste pad gevonden en daar ben ik zo enorm blij om!

Sam is een hele prettige, vrolijke, leuke man die echt luistert naar je, vakbekwaam is en goed uitlegt waar de problemen vandaan komen en daar ook meteen naar handelt. Ik raad daarom acupunctuur bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen ten zeerste aan! Ik ben fan! :)

bottom of page