Reviews van onze patiënten

Stephanie Bauer

Amstelveen, The Netherlands

I highly recommend Praktijk Acupunctuur Amstelveen!!!
It has been almost 3 years that I have been doing acupuncture at this practice, and I have never been disappointed with the treatments. Bassam is very patient, understanding, and always takes the time to find the right treatment for you. Great therapist with a good sense of humor, which helps if you are scared of needles ;-)

Menekse Taspinar

Amsterdam, The Netherlands

​HAY FEVER

HOOIKOORTS

Onlangs een bezoekje gehad aan de praktijk acupunctuur Amstelveen voor mijn hooikoorts. Er is mij aangeraden om Chinese kruiden te gebruiken en sindsdien ben ik hooikoortsvrij. Ik ben ontzettend blij met de resultaten. Ik nies niet meer en kan weer ademen. Ook is het fijn dat ik niet meer iemand hoeft te vertellen dat ik hooikoorts heb en geen verkoudheid etc.

Jan (man 64)

Amsterdam, The Netherlands

BURNOUT

Toen ik voor het eerst bij Bassam kwam was ik net getroffen door een flinke burn-out. Ik was er emotioneel en lichamelijk niet al te best aan toe. Een gesprekstherapeut suggereerde om o.a. acupunctuur te proberen. Ik had daar geen ervaring mee en was er wat huiverig voor. Maar de behandeling sloeg bijzonder goed aan en ik heb er veel baat bij gehad. De combinatie van acupunctuur met de traditionele Chinese kruiden die Bassam voorschreef, zorgde ervoor dat ik na enige tijd de spanning uit lichaam en hoofd weg voelde vloeien en weer tot rust kwam. Een aanrader voor iedereen die onverhoopt in dezelfde situatie belandt. Bassam is een kundig acupuncturist en weet je volledig op je gemak te stellen.

Rasa Snipaite

Bussum, The Netherlands

NECK PAIN, INSOMNIA, ANXIETY & STRESS

NEKPIJN, SLAPELOOSHEID, ANGST & STRESS

I was looking for yoga because of my neck pain 3 years ago. Booked an appointment with Bassam almost accidentally because of good location with almost zero knowledge about acupuncture. It was absolutely "let's try it once", "we will see" mood. Yes, my neck is much better now. Also I get used in those 3 years to bring my body there for all the issues: insomnia, anxiety, stress relieve, low energy, annoying PMS, allergy, runny nose, chest pain, swelling hands and feets, sweating… Can't even remember everything. I am not big fan of western medicine. Bassam with his needles became my rheumatologist, cardiologist, endocrinologist, psychologist, gastrologist, neurologist.. almost all of them. And always with extra mile and personal approach.

Sanne Van Dam

Amstelveen, The Netherlands

RUSTELOOSHEID, STRESS & DARMKLACHTEN

RESTLESSNESS, STRESS, GASTRO-INTESTINAL COMPLAINTS 

Vorig jaar ben ik voor het eerst bij Bassam in behandeling gegaan. Ik heb al veel ervaring met acupunctuur en voel mijzelf het prettigste bij traditionele Chinese acupunctuur. Ik had veel last van een nerveus en opgejut gevoel, dat zich ook uitte in hyperactief gedrag, erg vermoeiend. Secundair had ik daardoor ook erg veel last van mijn darmen gekregen en chronisch vermoeid omdat ik mezelf helemaal opbrandde. Bassam had al eigenlijk direct door dat mijn problemen vooral uit stress te maken hadden en ik geen innerlijke rust had. Ik was blij verrast door daardoor én hoe snel we resultaat hadden geboekt! Ik voelde me na de behandeling heel relaxt en zo heb ik mij heeeel lang niet gevoeld en mijn darmen zijn veel rustiger. We zijn er nog niet helemaal maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Tijdens de behandeling voel ik mij super op mijn gemak en hangt er een gezellige sfeer. Met Bassam kan je goed en open praten maar ook veel lachen! En laat ik dat persoonlijk nou heel belangrijk en fijn vinden. Al met al een super goede praktijk en ik kan het zeker aanraden! Groetjes Sanne

Eveline Schols

Amstelveen, The Netherlands

MENSTRUATIE & ZWANGERSCHAP

MENSTRUATION & PREGNANCY

Ik ben bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen terecht gekomen omdat ik last had van een korte en vrij onregelmatige menstruatiecyclus. Na wat onderzoek op het internet las ik dat acupunctuur erbij kan helpen de maandelijkse cyclus beter te reguleren. Een andere reden dat ik acupunctuur wilde proberen was vanwege mijn zwangerschapswens, welke na ruim een jaar helaas nog niet in vervulling was gegaan. Een goede cyclus en vruchtbaarheid gaan samen dus vandaar dat ik met acupunctuur wilde gaan proberen om dit te verbeteren.

Via Google search ben ik bij Praktijk Acupunctuur Amstelveen terecht gekomen. De eerst afspraak (intake & behandeling) vond ik best spannend aangezien ik helemaal niet bekend was met acupunctuur en ook niet zo'n fanaat van naalden ben. Mijn eerste kennismaking met Bassam was erg positief, hij is geduldig en zeer empathisch waardoor je ook makkelijk je verhaal kan doen wat soms best persoonlijk is. 

Na een aantal weken merkte ik al verbetering, niet alleen mijn cyclus werd beter maar ik voelde mij veel rustiger, minder angstig in bepaalde situaties, dit was dus extra mooi meegenomen.

Ruim 3 maanden lang ben ik wekelijks naar Bassam geweest voor een behandeling en heb ik 2 verschillende kruiden geslikt. Tot mijn grote vreugde was ik na die 3 maanden behandeling zwanger en verwacht ik deze zomer een kindje. 

Ik kan Praktijk Acupunctuur Amstelveen zeker aanraden, het is een schone praktijk met een ontspannen & informele sfeer.

Bente Witbraad

Amstelveen, The Netherlands

OVERSPANNEN, HOOFD & RUGPIJN

STRESS, HEADACHE & BACKPAIN

Via een google search kwam ik bij Bassam zijn praktijk terecht vanwege het feit dat ik vorige zomer in de ziektewet zat met de diagnose 'overspannen'. Mentaal was ik een half jaar later goed op weg, echter bleef mijn lichaam achter. Klachten als een geblokkeerd gevoel (flow was weg), onderrug pijn, kniepijn, hevige hoofdpijn klachten en een algeheel vermoeid gevoel brachten mij op het idee om aan acupunctuur te beginnen.

In eerste instantie waren mijn klachten zoveel dat ik moeilijk kon verwoorden waar ik allemaal last van had (de lijst leek eindeloos). Bassam kon hier goed in doorvragen, verduidelijkte klachten voor me en hielp me ook in het vinden van mijn blokkades. Ik vind het fijn dat hij goed de tijd neemt om te inventariseren hoe het met me gaat en dat hij daarbij het mentale gedeelte niet vergeet. Voor mij was het herkennen van mijn stress een belangrijke daarin en Bassam heeft me daar erg prettig bij geholpen.

Nu naar een aantal sessies merk ik significante verschillen. Mijn balans komt langzaam terug en mijn lichaam voelt veel energieker. Ik heb vrijwel geen last meer van hoofdpijn en mijn knie pijn en onderrug pijn zijn verdwenen. De sfeer in de praktijk is er erg fijn, schoon en relaxt en Bassam heeft veel kennis in huis. Daarnaast verleent hij op een ontspannen en informele wijze zorg. Ik ben zeer tevreden over mijn keuze voor Bassam en zijn praktijk en kan deze dan ook zeker aanbevelen bij andere.

Luis Silva

Amsterdam, The Netherlands

ANXIETY & STRESS

ANGST & STRESS

I want to start by saying that Bassam was recommend by a friend and since I went there I also recommended Bassam to many friends, this already says a lot :)
I went there with some anxiety and stress issues and Bassam took the time to understand what was going on and gave me some good life advice plus the needle treatment :)

My first treatment was amazing I felt like i never did before, I cant explain what happened but it changed the way I look at acupuncture. This is not just an acupuncture appointment, its like sitting with someone that really wants to understand who you are and why you are there and what you need. The needles is part of the treatment as much talking to Bassam is. Went back many times and recommend it for everyone.

Ashwin Imambaks

Amsterdam, The Netherlands

ASTMA & SLAPELOOSHEID

ASTHMA & INSOMNIA

Bassam heeft mij binnen enkele maanden van de klachten afgeholpen. Niet alleen let hij de op klachten, hij gaat verder en let daarbij op de algehele welzijn. Al dit in een prettige en ontspannen sfeer. Zeer aan te bevelen.

Yvette Brinkman

Amstelveen, The Netherlands

SLAPELOOSHEID

INSOMNIA

Ik had nooit eerder gedacht aan acupunctuur tot een vriendin het me aanraadde. Eén van mijn klachten was dat ik slecht sliep. Onrustig en voor mijn gevoel heel licht. Ik werd ook altijd rond dezelfde tijd wakker en had dan moeite met weer inslapen. Ik neem niet graag medicijnen. Bassam heeft me hier erg bij geholpen. Ik slaap veel beter.

Bassam kan heel goed uitleggen wat hij doet en welke gebieden hij om welke reden aanprikt. Die uitleg vond ik belangrijk om te kunnen begrijpen wat er gebeurde. Met veel zorg en aandacht luisterde hij naar mijn ervaringen na de behandelingen om zo de volgende keer het behandelplan bij te schaven als het nodig was. Buiten het slapen zorgde de behandelingen ervoor dat ik me in algemene zin energieker voelde en door Bassam zijn plezierige persoonlijkheid liep ik elke keer met een glimlach naar buiten.

Marit Dekkers

Aalsmeer, The Netherlands

ZWANGERSCHAPSMISSELIJKHEID

MORNING SICKNESS

Ik ben op aanraden van een vriendin bij Bassam terecht gekomen omdat ik last had van zwangerschapsmisselijkheid.

Na 1 behandeling was ik al geholpen en had ik geen last meer van de zwangerschapsmisselijkheid. Al snel bleek dat Bassam bij veel meer kon helpen: te veel nadenken, boos voelen, geïrriteerd zijn, rugpijn. Allemaal vage klachten waarvan ik nooit wist dat er iets tegen te doen was. Iedere keer als ik een behandeling heb ik gehad, voel ik me weer relaxed. Als nieuw.
Bassam is een prettige persoonlijkheid die met passie en zorg zijn werk uitvoert. Hij leeft mee en is empathisch en eerlijk, wat erg fijn is omdat de oorzaak van klachten toch best persoonlijk kunnen zijn.

Please reload

© 2015 by Praktijk Acupunctuur Amstelveen

    kvk 34247369 b.t.w. NL002408014B75

 

* AGB-code Praktijk : 90-56343 

* AGB-code Zorgverlener : 90-047766

* Zhong licentie : 1012780111187

 

Moldau 3

1186 KW Amstelveen

 

http://www.amstelveen-acupunctuur.nl

 

  • instagram
  • s-facebook
  • Twitter Metallic